Nojapyörän ostaminen meiltä on helppoa. Toimimme erittäin joustavasti ja meille on tärkeää että asiakas saa juuri hänelle sopivan tuotteen.

 

Koska kaikki maailman nojapyörät valmistetaan pieninä sarjoina ja käsityön osuus on suuri niin nojapyöriä harvemmin voi ostaa suoraan liikkeestä vaan yleensä niitä valmistetaan tilausten perusteella.

 

Meiltä ostaessa nojapyörän toimistusaika KMX malleissa on noin 2-3 viikkoa, oikeudet muutoksiin pidätetään koska varsinkin sesonkiaikoina toimitusajat voivat venyä. Toxy nojapyörien toimitusaika on noin 4 viikkoa, VeloMotionin toimitusaika vaihtelee 3-8 viikon välillä. HP Velotechnikin toimitusaika on noin 3-6 viikkoa jos väriksi valitaan jokin vakioväreistä, muuten toimitusaika on muutaman viikon pidempi.

 

Suosittelemme ennen ostopäätöstä koeajoa, olemme avoinna tällä hetkellä ainoastaan sopimuksen mukaan, mutta tarkoitus on ryhtyä järjestämään koeajopäiviä ainakin kerran kuukaudessa jolloin asiakkaat pääsevät kokeilemaan ja vertailemaan erilaisia vaihtoehtoja.

 

Tilaaminen itsessään tapahtuu niin että teemme laskun asiakkaalle ja kun olemme vastaanottaneet maksun tilaus tehtaalle lähtee välittömästi, sen jälkeen otamme yhteyttä kun pyörä on valmis ja noudettavissa tai vaihtehtoisesti sovimme toimitustavoista.

 

Yhteystiedot

Pinteli Oy

Rautilantie 56

23210

Vehmaa

Suomi Finland

+358405647279

info(at)pinteli.com

www.nojabike.com

Nimi  
Sähköposti  
Viesti