Nojapyörän ostaminen meiltä on helppoa. Toimimme erittäin joustavasti ja meille on tärkeää että asiakas saa juuri hänelle sopivan tuotteen.

 

Koska kaikki maailman nojapyörät valmistetaan pieninä sarjoina ja käsityön osuus on suuri niin nojapyöriä harvemmin voi ostaa suoraan liikkeestä vaan yleensä niitä valmistetaan tilausten perusteella.

 

Meiltä ostaessa nojapyörän toimistusaika vaihtelee sesonkien ja saatavuuksien mukaan. Annetut toimitusajat ovat vain arvioita ja ne voivat muuttua, muuttunut toimitusaika ei ole peruste kaupan purkautumiselle. Jo maksettuja tilauksia ei voi peruuttaa eikä maksua saada takaisin, koska kyseessä ovat aina asiakkaalle yksilöllisesti valmistettavasta tuotteesta.

 

Tilaaminen itsessään tapahtuu niin että teemme laskun asiakkaalle ja kun olemme vastaanottaneet maksun tilaus tehtaalle lähtee välittömästi, sen jälkeen otamme yhteyttä kun pyörä on valmis ja noudettavissa tai vaihtehtoisesti sovimme toimitustavoista.

 

Nyt voit ostaa nojapyörän myös verkkokaupastamme. Jos haluat maksaa pyöräsi osamaksulla niin verkkokaupassamme se tapahtuu kätevästi Klarnan pilko maksut palvelun avulla. Verkkokaupassa toimii myös tavallinen tilisiirto. Osamaksulla ostaessa huomioi että tilaus näytetään toimitetuksi heti, mutta tämä tarkoittaa että tilaus on toimitettu tehtaalle ja tilausprosessi on käynnissä. Vastaamme mielellämme tilausta koskeviin kysymyksiin.

 

 

Yhteystiedot

Pinteli Oy

Rautilantie 56

23210

Vehmaa

Suomi Finland

+358405647279

info(at)pinteli.com

www.nojabike.com

Nimi  
Sähköposti  
Viesti