HP VELOTECHNIK

Laadukkaat HP Velotechnik nojapyörät valmistetaan Saksassa.

HP Velotechnik on perustettu vuonna 1993 ja se on nykyään johtavia nojapyörävalmistajia euroopassa.

Tuotannossa on tällä hetkellä yhteensä 15 eri mallia, joista kolme on kaksipyöräistä ja loput kolmepyöräisiä trikejä.

Edullisin trike Gekko 26 maksaa liikkeestämme noudettuna 2198,60 euroa.

Näitä nojapyöriä saa ihan kaikenlaisina edullisista perusmalleista aina kalliimpiin täysjousitettuihin ja sähköavusteisinakin on melkein kaikkia malleja. Näihin nojapyöriin on saatavissa lukematon määrä erilaisia varusteita.

Kauttamme voi myös jälkikäteen hankkia näitä lisävarusteita sekä tietystikin toimitamme kaikkia HP Velotechnik nojapyörien varaosia.

HP Velotechnik nojapyörissä on 10 vuoden takuu joka rekisteröidään asiakkaan nimiin kun pyörä luovutetaan.

Tilaaminen tapahtuu HP Velotechnikin oman konfiguraattorin avulla, jolloin asiakas saa itse rakentaa itselleen haluamansa pyörän haluamillaan varusteilla. Toki riittää että ilmoittaa meille millaisen haluaa niin voimme konfiguroida sellaisen asiakkaan puolesta. Hinta on aina se mitä konfiguraattori ilmoittaa ja siihen hintaan pyörän voi noutaa liikkeestämme.

Itse konfiguraattori toimii niin että valitaan sieltä kieli ja sitten maa eli Suomi (Finland) sitten vain valitsemaan sopivaa pyörää ja haluttuja varusteita.  Lopuksi kun painaa save niin näyttöön tulee numero jonka lähettämällä meille laitamme oikean pyörän tilaukseen tai vaihtoehtoisesti valinnan voi tulostaakin ja jos sitä haluaa vielä muokata niin yläkulman load painikkeesta pääsee syöttämään konfiguroinnin numeron jolloin pääsee suoraan jatkamaan entisistä valinnoista.

Tässä on suora linkki konfiguraattoriin;

Yhteystiedot

Pinteli Oy

Rautilantie 56

23210 Vehmaa

Finland

info(at)pinteli.com

358405647279